Zöld Tea Hatása A Belekre

  A Hugo recept egy
klasszikus desszert, amelyet egyszerűen elkészíthetünk otthon is. Ez a
sütemény lédús gyümölcsökkel és krémes vaníliakrémréteggel van töltve, és
minden egyes falatban összeolvad az ízek harmóniája. A Hugo recept
elkészítése egyszerű lépésekből áll: 1. Először is készítsük elő a tésztát.
Ehhez keverjünk össze lisztet, cukrot, sütőport és vajat egy tálban, majd
adjunk hozzá egy tojást és gyúrjuk össze egy lágy tésztává. 2. Nyújtsuk ki a
tésztát és helyezzük el egy sütőpapírral bélelt tortaformában úgy, hogy az
oldalait is kibéleljük vele. 3. Folytassuk a krémes réteg elkészítésével. Egy
másik tálban keverjük össze a mascarponét, vaníliapudingport és cukrot, majd
locsoljuk rá a tejszínhabot és keverjük össze simára. 4. Kenjük el a krémet a
tészta aljának, majd tegyünk rá bőségesen friss vagy konzervált gyümölcsöket
(pl. eper, málna, sárgabarack). 5. Végül fedjük be az egészet a maradék
tésztalappal és tegyük előmelegített sütőbe sülni 180 fokon kb. 30 percig,
vagy amíg aranybarna nem lesz a teteje. 6. Hagyjuk kihűlni teljesen, majd
szeleteljük fel és szervírozzuk. A Hugo recept egy igazi ínyencség, amelynek
elkészítése nem igényel túl sok időt vagy hozzávalót. Próbálja ki Ön is
otthon!