Sérült Dobozos Kukorica

  A Cascara egy
olyan ital, amit a kávébab héjából készítenek. A Cascara a spanyol szó
„héj” vagy „bőr” jelentését hordozza magában, mivel az
ital a kávézaccot hasznosítja, amelyet eddig csak eldobtak. A Cascara
elkészítése egyszerű: a kávébab szárított héját forró vízzel leforrázzák,
majd hagyják ázni. Az íze hasonlít egy kevésbé erős és kesernyésebb teára, de
még mindig van benne egy kis koffein tartalom is. Ez az ital nemcsak finom,
de egészséges is lehet. A Cascara tele van antioxidánsokkal és vitaminokkal,
amelyek segíthetnek támogatni az immunrendszert és csökkenteni a
gyulladásokat. Sok kávézóban és specialty coffee shopban már lehet kapni
Cascarát, de otthon is könnyen elkészíthető. Csak vegyél egy jó minőségű
Cascara-t és főzd le forró vízzel néhány percig. Összességében a Cascara egy
izgalmas és egészséges alternatívája lehet a hagyományos kávénak. Érdemes
kipróbálni ezt az újítást és élvezni az ízét és az egészségügyi előnyeit is.